MIWAKO A+

Untuk Kanak-kanak 1 - 6 Tahun

MIWAKO A+ ialah susu formula berasaskan tumbuhan yang mesra alahan dan nutrisi lengkap. Ia diperkaya dengan 22 nutrien dan mineral penting khusus untuk kanak-kanak berumur 1 hingga 6 tahun. Dengan pemakanan yang lengkap, MIWAKO A+ menyokong pertumbuhan keseluruhan & perkembangan kognitif anak anda. Ia juga meningkatkan keupayaan pembelajaran dan fokus anak anda.

Istimewa MIWAKO A+ :

• Dirumus secara saintifik untuk umur 1 hingga 6 tahun.

• Tiada gula tambahan

• 22 vitamin dan mineral penting

• Mesra alahan (Tiada tambahan tenusu, laktosa, soya & gluten)

• Susu formula berasaskan tumbuhan yang mudah dihadam

• Terutamanya diperbuat daripada beras perang bercambah, bijirin & quinoa

• Serbuk Vanila Tulen

• Sesuai untuk vegan.

• Tiada perasa, pewarna & pengawet tiruan

Manfaat MIWAKO A+ :

• Pemakanan lengkap yang membantu menyokong pertumbuhan & perkembangan keseluruhan anak anda

• Meningkatkan pembelajaran dan keupayaan fokus kanak-kanak

• Menggalakkan perkembangan kognitif kanak-kanak

• Kolin & Omega 3 untuk perkembangan otak & saraf yang sihat

• Serat pemakanan & prebiotik (FOS & Inulin) membantu menyokong kesihatan usus anak anda yang baik.

• Tulang & gigi yang kuat

Penyediaan:

Dos yang disarankan:

UmurPersediaan
1 - 3 tahun3 sudu serbuk ke dalam 150ml air suam, 3 kali sehari
4 - 6 tahun3 sudu serbuk ke dalam 150ml air suam, 4 kali sehari

Ramuan:

Pea Protein Isolates, Quinoa, Millet, Brown Rice, Germinated Brown Rice, Vanilla bean powder, Inulin, Minerals (Calcium carbonate, Choline bitartrate, Magnesium sulfate, Ferrous sulphate, Zinc sulfate, Potassium iodide, Sodium selenite), Vitamins (Ascorbic Acid, Niacinamide, Vitamin E acetate, D-calcium pantothenate, Cyanocobalamin, Pyridoxine HCL, Riboflavin, Thiamine HCL, Vitamin A palmitate, Folic acid, Phylloquinone, D-biotin, Cholecalciferol), Fructooligosacharides (FOS), Sunflower oil and Flaxseed oil.

Maklumat Pemakanan:

Digalakkan untuk:

Kanak-kanak (1 - 6 tahun)

700g setiap kanister

Soalan Lazim

Perlukan bantuan?

MIWAKO A+ ialah susu formula berasaskan tumbuhan yang mesra alahan*. Ia diperkaya dengan 22 nutrien dan mineral penting khusus untuk kanak-kanak berumur 1 hingga 6 tahun. Dengan pemakanan yang lengkap, MIWAKO A+ menyokong pertumbuhan keseluruhan & perkembangan kognitif anak anda. Ia juga meningkatkan keupayaan pembelajaran dan fokus anak anda.

*Tiada tambahan laktosa, tenusu, soya, gluten, telur & kacang tanah.

Ya, sudah tentu MIWAKO A+ adalah susu formula berasaskan tumbuhan yang dirumus secara saintifik untuk usia 1 hingga 6 tahun.

UmurPersediaan
1 - 3 tahun3 sudu serbuk ke dalam 150ml air suam, 3 kali sehari
4 - 6 tahun3 sudu serbuk ke dalam 150ml air suam, 4 kali sehari

• Gunakan MIWAKO A+ yang disediakan dalam masa maksimum 1 jam selepas penyediaan.
• Buang susu yang belum siap selepas makan, dan simpan susu tepung di tempat yang sejuk dan kering.
• Sebaiknya gunakan air yang disejukkan hingga di bawah 40°C (suam). Serbuk mungkin tidak larut dengan betul jika air sejuk digunakan.

Ia disyorkan untuk mengambil dalam masa 30 hari selepas dibuka.

Yakinlah MIWAKO A+ tidak ditambah dengan gula. Kemanisannya datang dari FOS (prebiotik yang boleh menggalakkan kesihatan usus secara serentak) dan serbuk vanila tulen. Vanila yang digunakan adalah daripada kacang vanila tulen, tanpa perisa tiruan dan pewarna tambahan.

Gula yang dinyatakan dalam fakta pemakanan secara semula jadi daripada millet, quinoa, dan beras perang. Ia adalah gula semulajadi yang wujud dalam nasi atau mi dalam diet harian anda.

Ya, MIWAKO A+ sesuai kerana ia kaya dengan serat. Walau bagaimanapun, jumlah air yang banyak diperlukan kerana serat memerlukan air untuk pergerakan usus yang lebih lancar.

Produk ini dari Malaysia.

MIWAKO ialah susu berasaskan tumbuhan yang berfungsi tanpa gula, alternatif yang bagus kepada susu lembu dan produk tenusu lain. Ia dirumus khas untuk pengurusan tekanan, pengurusan emosi & meningkatkan kualiti tidur, sesuai untuk sesiapa sahaja yang berumur 1 tahun ke atas (termasuk orang dewasa dan warga emas).

MIWAKO A+ ialah susu formula membesar berasaskan tumbuhan tanpa gula. Ia diperkaya dengan 22 vitamin dan mineral penting yang dirumus secara saintifik untuk kanak-kanak berumur 1-6 tahun. Dengan pemakanan yang lengkap, ia mampu menggalakkan keupayaan pembelajaran, fokus, dan pertumbuhan badan secara keseluruhan kanak-kanak. Kolin dan Omega 3 dalam MIWAKO A+ juga membantu dalam perkembangan otak & saraf yang sihat. Sebaliknya, MIWAKO A+ ditambah dengan serbuk vanila tulen. Oleh itu, ia adalah pilihan yang bagus untuk si kecil anda yang lebih suka rasa "susu".

Untuk makluman anda, kedua-dua MIWAKO dan MIWAKO A+ adalah mesra alahan (tidak ditambah dengan tenusu, laktosa, soya, gluten, telur, kacang tanah dan kacang) dan tidak ditambah dengan pengawet, pewarna & perasa tiruan.