MIWAKO® adalah

Susu Tumbuhan MIWAKO® adalah susu berasaskan tumbuhan 100% semula jadi yang dirumus khas untuk kanak-kanak yang sedang tumbuh dan memerlukan pelbagai nutrien untuk pertumbuhan dan perkembangan. Ia adalah alternatif yang baik untuk susu lembu & produk tenusu lain.

Mesra Alergik

Tidak mengandungi alergen utama seperti, susu lembu, kacang soya, kacang, telur dan gandum.

Pembangunan Kognitif & Emosi

Nutrien berfungsi seperti GABA, Omega-3 & Choline menggalakkan perkembangan otak yang sihat dan fungsi saraf yang betul.

Tanpa Gula Tambahan

Tidak ditambah dengan sebarang gula atau pemanis tiruan. Kemanisan semulajadi berasal dari Fructooligosaccharide (FOS), sejenis prebiotik yang bertindak sebagai makanan untuk bakteria mesra kita di dalam usus.

Ingin tahu mengenai GABA?

Neurotransmiter yang paling penting dalam otak, bertindak seperti "brek" semasa tekanan lari.

Beberapa kajian menunjukkan bahawa GABA mungkin mempengaruhi sintesis protein otak, memperbaiki fungsi otak seperti memori dan keupayaan belajar, dan mempunyai kesan relaksasi pada manusia. Berikut adalah manfaat GABA dan bagaimana GABA membantu menyokong perkembangan kognitif & emosi anak anda.

Apa yang dikatakan ibu?

Terima kasih kerana menyediakan Pek Percubaan MIWAKO® untuk kanak-kanak untuk mencuba terlebih dahulu. Setelah mencubanya, anak-anak suka dan mahu MIWAKO® Milk sebagai sarapan pagi sebelum pergi ke sekolah. Ia menjimatkan masa saya pada waktu pagi. ☺

Khairunnisa
Ibu

My Xin Ru didiagnosis dengan autisme dan ekzema pada usia 3 tahun. Pakar terapinya terus mengawal pengambilan makanannya. Selepas memotong alergen utama, gejala anak saya bertambah baik dengan dramatik dan terdapatkurang gores pada kulitnya, komunikasinya juga bertambah baik. Kami amat berterima kasih kepada pakar terapi yang mengajar kami tentang kepentingan pilihan makanan dan mencadangkan anak kami untuk mengambil Susu MIWAKO®!

Xin Ru's Mom
Ibu

Sebelum anak perempuan berumur 6 tahun, dia tidak dapat mengambil makanan padat dan hanya minum susu, yang menyebabkan banyak masalah kulit untuknya. Tetapi sejak dia beralih ke MIWAKO® dan memulakan diet GFCF dia. Keadaan kulitnya bertambah baik! Ahli terapi OT dia juga berkata fokus dan kebolehan belajarnya juga menjadi lebih baik! MIWAKO® Susu Tumbuhan sangat baik 👍👍

Melody's Mom
Ibu

Bagi anak anda cuba

Sampel pek percubaan MIWAKO® / MIWAKO A+ percuma dihantar ke depan pintu anda.

Kenali rangkaian produk MIWAKO® Susu kami yang mesra alergik dan menyokong perkembangan kognitif & emosi anak anda.

Susu Tumbuhan Berfungsi

Pembangunan Kognitif & Emosi

Pilihan Keluarga Seluruh (1 tahun+)

Susu Tumbuhan Koko

Kaya dengan Antioksidan dari Koko

Pilihan Keluarga Seluruh (1 thn+)

Susu Formula Berasaskan Tumbuhan

Nutrisi & Pembangunan Lengkap

1 – 6 tahun