Pengumpulan Dana Pendidikan untuk Keluarga Berkeperluan Khas

Tempoh: 1st July 2021- 31st July 2021

Anak Istimewa, Keluarga Istimewa

Berjalan, bercakap, atau bahkan kemampuan menggunakan tandas adalah perkara yang kita lakukan tanpa memikirkannya setiap hari. Malangnya, perkara yang sama tidak dapat dinyatakan untuk kumpulan kanak-kanak tertentu. Perkara-perkara sederhana yang kita anggap sebenarnya adalah cabaran yang sukar bagi mereka. Mereka memerlukan latihan dan pendidikan khas yang berpanjangan untuk mempelajari apa yang kami anggap begitu mudah dilakukan. Kumpulan kanak-kanak ini dikenali sebagai kanak-kanak berkeperluan khas.

Ketika wabak itu semakin buruk seiring dengan perpanjangan Perintah Kawalan Pergerakan (MCO), banyak keluarga berkeperluan khas tidak lagi dapat memperoleh pendidikan khas anak-anak mereka. Pendidikan khas bukan hanya mengenai akademik seperti matematik atau membaca. Ini adalah kemahiran hidup yang paling penting, berjalan, bercakap atau mengunyah …

Ada pepatah, “belajar tidak boleh berhenti“. Kemudian, lebih-lebih lagi untuk kanak-kanak berkeperluan khas.
Yang benar, sumbangan anda dapat menyelamatkan nyawa. Bantu anak-anak untuk kembali ke kelas untuk meneruskan pembelajaran mereka.

Waris:
1) Goh Yen Lee (Mother) | Lee Yi Hui (Daughter)
2) Chen Boon Thai (Father) | Lim Choon Fong (Mother) | Chen Zi Kang (Son)
3) Vanaja A/P Supramaniam (Mother) | Shiritaran A/L Siva Balan (Son)

Objektif Pengumpulan Dana:

  • Derma yang diperoleh akan digunakan untuk pendidikan anak-anak.
  • Matlamat penggalangan dana – RM 6300, akan mencukupi untuk 3 bulan yuran sekolah untuk setiap anak.
  • Sekiranya jumlah yang dikumpulkan melebihi matlamat penggalangan dana, lebihan sumbangan akan dibahagi secara merata antara penerima bantuan dan akan digunakan untuk menampung bulan-bulan pendidikan berikutnya.

Kami dengan ini mengucapkan terima kasih atas hati dan kemurahan hati anda. Kami berharap bahawa pengumpulan dana ini akan membolehkan anak-anak meneruskan pendidikan yang mereka perlukan, untuk mempelajari semua kemahiran yang telah kita lalui.

Sumbang Sekarang Melalui GoGetFunding

Dengarkan apa kata Pakar Pemakanan kami, Encik Ryan:

Derma Sekarang