fbpx
Dale & Cecil

Enjoy in JOY

Dapatkan MIWAPoints & Hadiah Percuma Berganda!

Sertai perkhidmatan langganan kami dan bukan sahaja anda akan menerima payung PERCUMA dengan penghantaran pertama anda, tetapi anda juga akan memperoleh DOUBLE MIWAPoints setiap bulan!

Penampilan Naik Taraf, Rasa yang Sama Hebat!

Siri MIWAKO, EQ & IQ bersama anda. Kebaikan semulajadi dari beras perang yang bercambah, quinoa, millet, Protein Kacang PISANE, Omega 3, vitamin dan mineral.

Daftar MIWACLUB & Dapatkan 100 Welcome Points!

Daftar, Dapatkan MIWAPoints dan Tebus Pek Percubaan MIWAKO A+ & Ganjaran Menarik!

Apa yang dikatakan ibu?

Fatt Yo Yo Ibu

Kira-kira setengah tahun setelah memakan MIWAKO, dia sangat aktif dalam aktiviti hariannya dan kami mendapati dia tidak cerewet ketika memberi makan.

MIWAKO
Khairunnisa Ibu

Setelah mencuba MIWAKO, anak-anak menyukainya dan menginginkannya untuk sarapan sebelum pergi ke sekolah. Ia menjimatkan masa saya pada waktu pagi. ☺

MIWAKO A+
Kiki Tee Ibu

Susu berasaskan tumbuhan berkhasiat yang membantu dalam perkembangan otak. Sesuai untuk kanak-kanak yang mengalami masalah penghadaman. Produk yang pasti bagus. Thumbs up!

MIWAKO A+
Abdullah Dan Umie Ibu

Sangat digalakkan untuk pertumbuhan anak yang sihat. Anak-anak saya mempunyai alahan dan susu ini sesuai dengannya. Sekarang tidak lagi mencari produk susu kerana saya sudah dapati di sini.

MIWAKO
Weng Han Pakcik

Saya memperkenalkan MIWAKO kepada ibu saudara saya kerana anak saudara saya alergi terhadap susu soya. Sekarang masalahnya diselesaikan, dan dia sangat menyukai MIWAKO ~ Sangat disyorkan !!

MIWAKO A+
Teh Xavier Aunt

Anak saudara saya mempunyai alergi susu lembu, jadi dia tidak boleh mengambil susu formula susu lembu. Setelah dia mencuba MIWAKO A +, saya sangat gembira melihat anak saudara saya bertambah sihat dan bahagia, terima kasih MIWAKO!

Bagi anak anda cuba

Dapatkan sampel pek percubaan Susu Tumbuhan MIWAKO A+ percuma dihantar ke depan pintu anda.

Ketahui kejadian terbaru kami dan sertai kami hari ini!